Busquem Educador/a per a Programes de Formació i Inserció (PFI) al barri del raval (Barcelona)

Publicada: lunes, 6 de marzo de 2017

Tornar a ofertes

Descripció


Busquem Educador/a per a Programes de Formació i Inserció (PFI) al barri del raval (Barcelona)

Vacants


1

Contingut


Formació  Titulació universitària en Educació Social, Psicologia, Pedagogia, o altres estudis equivalents del camp social o experiència professional equivalent
Competències  Competència en la direcció i el lideratge de l’equip contractat, voluntariat i alumes en pràctiques.  Capacitat de dissenyar, planificar, realitzar i avaluar projectes socioeducatius  Capacitat per elaborar, aplicar i avaluar plans de treball (individual i grupal) en la intervenció socioeducativa acord amb les necessitats detectades.  Capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com amb les xarxes locals dels territoris.  Coneixement de les diferents empreses i sectors professionals  Dinamisme i autonomia.
Experiència i requeriments  Domini de la llengua catalana (equivalent a nivell C)  Domini Informàtic del paquet Office  Mínim 1 any d’experiència en el treball educatiu amb joves en risc social. Experiència en dinamització i coordinació d’activitats socioeducatives amb joves en desavantatge social.  Experiència en el treball d'elements socioeducatius a través dels processos grupals i individuals.  Coneixement de les polítiques d’ocupació i dels certificats de professionalitat
Feina  Direcció, realització i supervisió de la programació i de les accions educatives.  Intervenció socioeducativa en grup i individualment.  Acompanyament socioeducatiu dels joves: anàlisi de necessitats, elaboració, aplicació i avaluació dels plans de millora (tutories, entrevistes i coordinació amb la xarxa dels agents socials corresponents).  Coordinació de l’equip educatiu que intervé amb el grup, dinamització del voluntariat i seguiment del personal en pràctiques.  Coordinació amb entitats territorials.  Establir una relació de confiança i de treball amb les empreses.
Horari 30h setmanals, amb algunes activitats de cap de setmana a compensar en el còmput anual d’hores.
Sou brut 1.282,17€ bruts mensuals per 12 pagues
Incorporació Immediata Durada contracte Fins Juliol 2017
Altres Imprescindible disposar del Certificat d’antecedents de delictes sexuals. Es garanteix la confidencialitat en el procés de selecció. No es podran respondre consultes particulars o específiques. Només s’acceptaran CV per mitjà de correu electrònic. Només es donarà resposta als candidats entrevistats.

Localitat, Província


BARCELONA

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Estudios post-secundarios, Enseñanzas de grado superior de formación profesional específica o equivalentes

Permisos de Conduir


No se requiere ningún permiso.

Es requereix vehicle propi


No

Idiomes


No es requereix cap idioma específic.

Ocupacions


No es requereix cap ocupació específica..

Àmbits on es desenvoluparà el lloc de treball


Local

Comparteix aquesta oferta