Educador/a pel projecte Centre Obert Infantil

Publicada: lunes, 20 de marzo de 2017

Tornar a ofertes

Descripció


Educador/a pel projecte Centre Obert Infantil

Vacants


1

Contingut


Formació  Titulació universitària en Educació Social, Treball Social, Magisteri, Pedagogia, Psicopedagogia o altres estudis equivalents del camp social o experiència professional equivalent.  Amb títol de Director/a d’activitats de lleure.
Competències i requeriments  Capacitat de dissenyar, realitzar i avaluar projectes socioeducatius  Competència socioeducativa de treball amb infància en risc  Experiència en l’elaboració, aplicació i avaluació de plans de treball amb famílies i infants en situació de vulnerabilitat i/o risc social  Coneixement del treball amb la xarxa d’agents socials i experiència en treball comunitari  Alta autonomia de treball i organització amb la supervisió de la responsable de projecte  Mínim 1 any d’experiència  Domini de la llengua catalana (equivalent a nivell C)  Experiència en dinamització i coordinació d’activitats socioeducatives amb infancia en desavantatge social  Experiència en la intervenció socioeducativa mitjançant una metodología grupal
Feina  Realització i supervisió de la programació i de les accions educatives  Intervenció socioeducativa en grup i individualment.  Acompanyament socioeducatiu: anàlisi de necessitats, elaboració, aplicació i avaluació dels plans de treball (tutories, entrevistes amb les famílies i coordinació amb la xarxa dels agents socials corresponents)  Coordinació de l’equip educatiu que intervé amb el grup, dinamització del voluntariat i seguiment del personal en pràctiques.
Horari 30 h setmanals. Ocasionalment, treball en cap de setmana o casals, a compensar amb el còmput anual d’hores
Sou brut 1.282,17€ bruts mensuals per 12 pagues
Incorporació Immediata
Altres Imprescindible disposar del Certificat d’antecedents de delictes sexuals Es garanteix la confidencialitat en el procés de selecció No es podran respondre consultes particulars o específiques. Només s’acceptaran CV per mitjà de correu electrònic. Només es donarà resposta als candidats entrevistats
Enviar el currículum abans del 24/03/2017

Localitat, Província


BARCELONA

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Estudios post-secundarios, Enseñanzas universitarias de 1 er y 2º ciclo, de sólo segundo ciclo y equivalentes (licenciados)

Permisos de Conduir


No se requiere ningún permiso.

Es requereix vehicle propi


No

Idiomes


No es requereix cap idioma específic.

Ocupacions


No es requereix cap ocupació específica..

Àmbits on es desenvoluparà el lloc de treball


Local

Comparteix aquesta oferta