Ofertes

Ofertes en curs o publicades per l'Agència de Col·locació

Data Títol Localitat Vacants Estat
18/04/2018 Tècnic d’emprenedoria
Depenent del Coordinador/a del Programa d'Emprenedoria tindrà com a missió, elaborar, coordinar i realitzar el seguiment de projectes d'emprenedoria, tenint en compte els plecs de condicions, les directrius del Coordinador/a de Programa o Adreça i la metodologia de l'entitat, amb la finalitat de satisfer les necessitats dels usuaris finals.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
18/04/2018 PERRUQUER/A
Experiència com a perruquer/a Imprescindible experiència rentant caps correctament i aplicació de tints
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
18/04/2018 Secretaria acadèmica
ESCOLA SITUADA A BARCELONA NECESSITA NOIA PER SECRETARIA
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
17/04/2018 AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA AMB FRANCÈS
Documentació de tràfic (obrir expedients, albarans, introduir al sistema, trucades a clients...)
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
03/04/2018 AUXILIAR ADMINISTRATIVA
Assessoria / agent de Duanes, precisa persona per donar suport al departament duanes i tràfic , trucades a companyes navieras , liquidació de factures , arxiu, fotocopies, Es valorarà permís de conduir
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
01/04/2018 Secretario/a staff
Dependiendo del Consejo Directivo y de la Dirección General, se responsabilizará de: - Gestionar las publicaciones (revistas, memoria,...): recepción de artículos, revisión y corrección, supervisión de la maquetación y envío - Gestión de las comunicaciones y circulares: revisión y corrección de textos, segmentación de la base de datos para su envio - Comisiones: calendario, gestión de la convocatoria, coordinación, elaboración y publicación de actas, informaciones y documentación derivadas,... Actos y jornadas: coordinación logística de los actos institucionales propios y a los que asista la Dirección del Colegio (agenda, reservas, viajes, reserva de espacios, cátering...). Protocolo, notas de prensa y difusión de actos Publicación de información institucional: mantenimiento de la información institucional del Colegio en la página web y otros medios online de la entidad. Redacción, revisión y corrección de textos y presentaciones (catalán, castellano e inglés). Gestión de la información: mantenimiento de las bases de datos, tramitación y archivo de la documentación oficial: colegiados, turno de oficio, firma digital,... Soporte a la Dirección: gestión de la agenda, visitas, viajes, reuniones y llamadas.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
19/03/2018 Administrativa amb anglès
Departament de tràfic
BARCELONA 2 Activa Veure oferta
19/03/2018 Auxiliar Administrativa/o
Funciones administrativas
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
09/03/2018 Pràctiques Administració Remunerades
Activitats Administratives
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
07/03/2018 AUXILIAR DE GERIATRIA TURNO NOCHE
Titulación auxiliar de geriatria
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
07/03/2018 AUXILIAR DE GERIATRIA TURNO DIA
Imprescindible titulo de Auxiliar de Geriatria
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
05/03/2018 Auxiliar Educatiu/va – Dinamitzador /a de la Caseta del Barri al Raval (Barcelona)
Cicle formatiu de Grau Superior en Integració Social, Animació Sociocultural o relacionats, o bé cursant (mínim 2 cursos acabats) estudis universitaris relacionats amb l’àmbit de l’educació.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
05/03/2018 COMPTABLE
Comptabilitat de societats.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
05/03/2018 Auxiliars Educatiu/ves de reforç pels Casals d’ estiu i Colònies amb infància (Barcelonès)
Dinamització de grups d’infants de 3 a 12 anys en risc d’exclusió social. Participar en el disseny de la programació, realització i avaluació de les activitats socioeducatives al casal d’estiu i les estades de colònies sota la supervisió de l’educador/a. Coordinació i animació de l’equip de voluntaris i alumnes en pràctiques Preparació, manteniment i gestió dels materials i espais del projecte.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
05/03/2018 Busquem Auxiliars Educatius/ves de reforç pels Casals d’estiu i Colònies amb adolescents (Barcelonès)
Dinamització de grups d’adolescents de 12 a 16 anys en risc d’exclusió social. Participar en el disseny de la programació, realització i avaluació de les activitats socioeducatives al casal d’estiu i les estades de colònies sota la supervisió de l’educador/a. Coordinació i animació de l’equip de voluntaris i alumnes en pràctiques Preparació, manteniment i gestió dels materials i espais del projecte.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
Pàgina 1 de 8